Onze partners

Publiek Werkt Samen is een hecht netwerk van professionals die elkaar versterken in hun vak en zo de meeste waarde toevoegen voor de Publieke sector.

Mocht je interesse hebben om met ons samen te werken mail: rob.vandebeek@publiek.nl

Evelyn Kessels – Kennisbrug

Rol: Procesregisseur

Samenwerken is elkaars werelden leren kennen. Dat proces faciliteer ik op het snijvlak van wonen, welzijn en zorg. Door samen vanuit een integrale benadering te werken aan het vergroten van kennis en communicatieve vaardigheden te trainen, ontstaat een win-win ervaring.

Bekijk op LinkedIn

Renate van Dam – Talentique

Rol: Programmamanager loopbaan, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid

Ik ben een gedreven verandermanager, all-round HR professional en (team)coach, met brede ervaring in profit en non-profit. Voor management en directe ben k een stevige sparring partner.

Mijn manier van werken: gedreven, betrokken, direct, goede mix van resultaat- en mensgericht, empathisch, makkelijk bewegen op verschillende niveaus van de organisatie, snel schakelen, praktisch ingesteld.

Bekijk op LinkedIn

Madelon Eelderink – 7Senses

Rol: Actieonderzoeker

Madelon Eelderink is oprichter van 7Senses, waarmee ze streeft naar wereldwijde toepassing van Participatief Actieonderzoek voor het versneld behalen van de Sustainable Development Goals. 

Madelon voert een promotieonderzoek uit naar PAO aan Universiteit Utrecht en is veelgevraagd trainer, begeleider en spreker op het gebied van PAO. Madelon is auteur van ‘Handboek Participatief Actieonderzoek. Samen bouwen aan een betere wereld’.

Bekijk op LinkedIn

Evert Jan van Hasselt – 7Senses

Rol: Innovatieleider, strategieconsultant, programmamanager, bidmanager, auteur

Evert Jan van Hasselt is auteur van boeken als “Ecosystem for Business” (Society 3.0 Foundation, 2013) en “Van CEO naar tuinman” (Business Contact, 2014). Daarin schetst hij een nieuwe organisatievorm en nieuw leiderschap.

Met zijn investeringsmaatschappij Business21 ontwikkelt hij een groep bedrijven, die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een transitie van organisaties, gebaseerd op die visie.

Bekijk op LinkedIn

Melissa van Koppen – Het Flowatelier

Rol: Programmamanager, trainer, adviseur

Ervaren trainer, programma- en projectmanager en antropoloog. Sterk in het vinden van het vuur en de juiste flow en verbinding om zowel het werk als de energie te laten stromen. Helpt vastgelopen of niet van de grond gekomen projecten of programma’s op de rit te zetten. Maakt complexe (verander)vraagstukken behapbaar.

Bekijk op LinkedIn

Marjo Vorspaget – Doen! Projectmanagement

Rol: Projectmanager veiligheidsregio’s en zorginstellingen

Projectmanager in de zorg met ervaring met IT-, financiële- en veranderprojecten. Mensgerichte aanpak, doelgericht, analytisch en pragmatisch ingesteld.

Specialismen: Implementatieprojecten, pakketselecties, begeleiding bij procesverbetering.

Bekijk op LinkedIn

Esther Honkoop – Wandelen met frisse blik

Rol: Wandelcoach

Professionals dichterbij hun wijsheid, liefde en kwaliteiten brengen en zachtmoedig omgaan met de realiteit, dat is wat ik graag doe.

Ik wandel met professionals die verlangen naar meer voldoening in hun werk en professionals die (bijna) over hun grenzen gaan. Sinds 2012 begeleid ik ook mensen die ontslag krijgen.

Bekijk op LinkedIn

Mirella van den Hooven – Paktalent

Rollen: trainer, (stress/burn-out) coach, projectleider, personeelsmanagement, mindfulness, yoga docent

Ontwikkeling van mens en organisatie vind ik enorm boeiend. Denk hierbij aan thema’s zoals het voeren van het goede gesprek, werkgeluk, vitaliteit, eigenaarschap, competentiemanagement. Ik ben een betrouwbare, vlotte en energieke adviespartner voor het management en directie. Ik weet vanuit verbinding mensen mee te krijgen.

Als coach ligt mijn expertise o.a. op het gebied van coachen op zelfbewustwording, balans werk/privé, werkplezier en het ontdekken en ontwikkelen van je kwaliteiten.

Als begeleider van workshops op het gebied van onder andere mindfulness, gelukkig werken en persoonlijk leiderschap is warmte, vertrouwen en jezelf kunnen zijn essentieel.

Bekijk op LinkedIn

Huib van Herrewegen

Rol: Energiek, innovatie, resultaat gedreven project/programma manager en interim manager

Innovatieve en resultaat gedreven project/programma manager en interim manager met een sterke focus op circulaire economie en menselijk kapitaal. Vaardigheid m verschilllende stakeholders te verbinden (burgers, directie, collega’s, ambtenaren, chauffeurs) gecombineerd met zo organiseren dat alles zo soepel mogelijk werkt. Energie is het sleutelwoord. Oog voor de Mens.

Bekijk op LinkedIn

Jeffrey Boiten – Binnenseboiten

Rol: Programmamanager corporaties in Beweging, Interim HR adviseur

Ervaren HR adviseur en manager. Tevens programmamanager Duurzame inzetbaarheid voor 22 woningcorporaties in de regio Rotterdam. Met een achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie ligt mijn passie op het vlak van verandermanagement, organisatieontwikkeling en eigenlijk het op gang brengen van verandering in de breedste zin van het woord. Ik help mensen en/of organisaties graag verder, of het nou gaat om het persoonlijke of het zakelijke. Het goede gesprek is daarbij altijd de basis.

Bekijk op LinkedIn